Liiketoiminta-alueet

Koneet

Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja yritysten konekannan hallintaan jo yli 40 vuoden kokemuksella; myymme, vuokraamme, rahoitamme ja huollamme trukkeja ja kiinteistönhoitokoneita. Lisäksi tarjoamme kattavat varaosa-, huolto- ja kunnossapitopalvelut.

Yhteistyökumppaneidemme jälleenmyyntiverkosto ja huolto kattavat koko Suomen. Myyntimme, huoltomme ja varaosakeskuksemme toimivat Vantaan Viinikkalassa. Tuotemerkkimme ovat tunnettuja; Mitsubishi- ja Combilift-trukit sekä Dulevo-lakaisukoneet.

40 vuotta trukkien maahantuontia

Vuosi 2016 oli Koneet-osaston 40. toimintavuosi. Ensimmäiset Mitsubishi-trukit maahantuotiin vuonna 1976 ja samana vuonna perustettiin Berner Oy:n Trukkiosasto (nykyinen Koneet-osasto). Juhlavuosi näkyi paitsi markkinoinnissamme ja viestinnässämme, myös vuoden päätapahtumassa, Alihankinta 2016 –messuilla syyskuussa. Juhlaosastolla oli esillä näyttävä kattaus Mitsubishi- ja Combilift-trukkeja. Juhlistimme merkkipäiväämme 40-vuotisjuhlassa, jonne saapui yhteistyökumppaneita ja asiakkaita vuosien varrelta, sekä päämiesten johtohenkilöitä.

Osallistuimme vuoden aikana myös Konepaja 2016 -messuille, Mansen Mörinät -tapahtumaan sekä Lepaa 2016 -näyttelyyn.

Vuosi oli varsin haastava yritysten investointihalukkuuden ollessa matalalla. Asiakkaamme kuitenkin uusivat kalustoansa pääsääntöisesti suunnitellun mukaisesti ja vuoden loppua kohti näkyi talouden piristymisen merkkejä asiakkaidemme konehankinnoissakin.