Liiketoiminta-alueet

Agentuuri

Raaka-aineita teollisuudelle ja infrasektorille kustannustehokkaasti ja nopeasti.

Hankimme, varastoimme ja toimitamme raaka-, lisä- ja apuaineita teollisuudelle ja infrasektorille kustannustehokkaasti ja nopeasti, Suomen lisäksi myös lähialueilla. Mahdollistamme tarvittaessa jopa koko raaka-aineiden hankintatoimen asiakkaan puolesta, ja asiakkaan tuotannon sivuvirroista huolehtiminen on myös osa toimintaamme. Asiakas pystyy tällöin keskittymään omaan ydinosaamiseensa.

Tuontia ja vientiä

Vuonna 2016 tavoittelimme yhä asiakaslähtöisempää toimintaa. Merkkinä onnistumisestamme solmimme paljon uusia asiakassuhteita, ja löysimme toimittajia lähes joka maanosasta. Volyymit kasvoivat, mikä toi kustannustehokkuutta toimintaamme. Tavaravirtoja yhdistelemällä tavoittelemme edelleen entistä kokonaisvaltaisempaa toimitusvirtojen hallintaa ja tehokkuutta.
Tuonnin lisäksi myös vientimme kasvoi hyvin. Löysimme maailmalta uusia asiakkaita suomalaisen teollisuuden tuotteille.
Asiakkaiden toiminnan syvä ymmärtäminen vaatii ammattitaitoa ja kokemusta, ja auttaa meitä yhdessä asiakkaan kanssa optimoimaan koko toimintaketjun parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Sivutuotevirrat

Asiakkaiden tuotannosta syntyvien sivutuotteiden jalostaminen ja myynti markkinoille tuo koko ajan uusia avauksia toimintaamme. Samalla se syventää asiakassuhdetta molempien osapuolten hyödyksi.

Kasvua

Teimme vuonna 2016 ennätyksen volyymeissamme. Vahvistimme henkilökuntaamme uusilla asiantuntijoilla ja avasimme uusia varastoja lähelle asiakkaitamme.